We leven in een kleurrijke wereld, verschillende mensen,
verschillende culturen verschillende stijlen en smaken
en heel veel verschillende kleuren. En voor mij hoort
daar nog een wereld bij, de wereld van sprookjes en
fantasieën, gelukkig niet alleen voorbehouden aan kinderen.
Van jongs af aan ben ik al in de weer met kleuren en
stoffen,schilderen en elfjes en sprookjes en ook mijn vele
reizen naar verre  oorden de afgelopen jaren zorgen voor
een niet aflatende stroom van creativiteit.


Laat ik mezelf even voorstellen:
ik ben Lilian Kamphuis, het gezicht achter
“It’s a colourful World”.
Even kort iets over mezelf: na het volgen van de modevakschool heb ik o.a. een aantal jaren gewerkt in een babyspeciaalzaak, creatieve workshops gegeven en de afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest in een speciaal- zaak voor verf, behang en vloerbedekking en gordijnen.


Hier hoorde o.a. het geven van kleur- en interieuradviezen tot mijn dagelijkse bezigheden (ook bij klanten aan huis) en heb ik veel technische- en materialen- kennis opgedaan. Gedurende deze jaren heb ik een aantal cursussen gevolgd op het gebied van interieur en decoratieve verftechnieken.

Nu ben ik al enige tijd bezig met het maken van (kinder) schilderijtjes en accessoires, het beschilderen van (kinder) meubels, ook in opdracht, het geven van kleur- en interieuradviezen aan huis, en andere creatieve projecten, zoals een project met kinderen.

Verder ben ik altijd op zoek naar originele kindercuriosa, zoals poppenwagens en wiegen etc., die ik vervolgens weer omtover tot een plaatje. Voor de echte liefhebbers

Op deze website kunt u hier een aantal voorbeelden van zien.
Deze schilderijtjes en meubels zijn kant-en-klaar te koop, heeft u zelf wensen of ideeën dan kunt u altijd contact met mij opnemen, er zijn vele mogelijkheden.
Heeft u vragen bel mij gerust:
Tel. 0341-422147 of 06-4173669